Kattopalvelumme pesuista pinnoituksiin ja maalauksiin

Huolto on paras tapa tuoda lisävuosia katolle. Säännöllinen pesu, pinnoitus tai huoltomaalaus pitää katon kunnossa vuodesta toiseen, oli sitten paahtava auringonpaiste tai piiskaava talvimyrsky. Me huollamme kattosi kuntoon, jotta sinä voisit asua viihtyisämmin ja säästää suuremman kattoremontin kustannuksissa. 

Parasta palvelua katollesi

Kattopesut

pesu on tärkeää tehdä säännöllisin väliajoin. Kun katto pidetään puhtaana sammaleesta, jäkälästä, levästä tai muusta kasvustosta ja roskista, ehkäistään katon rapautumista. Ammattilaisiltamme löytyy tehokas kalusto ja oikeat aineet, joilla tehdään varmasti puhdasta jälkeä. Vanhakin katto kohenee pesun seurauksena. 


Kattopinnoitukset

pinnoitettu katto kestää aikaa paremmin. Rapautumisen kynsiin joutunut katto eheytetään kuntoon vahvalla pinnoituksella. Huokoiset ja muut halkeamat tukitaan ruiskutettavalla pinnoitteella, joka muodostaa suojaavan kerroksen katolle. Kasvusto ei pääse aiheuttamaan tuhojaan eikä vesi tunkeutumaan halkeamista katon rakenteisiin. 


Huoltomaalaus

myös maalaus tuo lisää ikää katollesi. Kun katto ei vaadi suurempaa remonttia, pelkkä pesu ja maalaus riittää pitämään sen kunnossa. Huolettu katto on paitsi kestävämpi, myös kauniimpi. Käytämme laatumaaleja ja teemme tarvittaessa läpivientien ja saumakohtien tiivistykset. 

Ota yhteyttä ja kysy kuntokartoitusta katollesi! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! »